Συχνές ερωτήσεις

Η ελάχιστη ποσότητα παραγωγής είναι 100 τεμάχια ανά μέγεθος. Επειδή όμως η τιμή τεμαχίου ανεβαίνει αρκετά όταν η ποσότητα είναι μικρότερη από 1.000 – 1.500 τεμάχια ανά μέγεθος τσάντας, οι περισσότεροι πελάτες μας παραγγέλνουν ως ελάχιστη ποσότητα τα 500 ή 1.000 τεμάχια.

 

Σε περίπτωση που χρειαστείτε κάποια ποσότητα χάρτινων τσαντών kraft με τη φίρμα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούμε να κάνουμε μια εκτύπωση φλεξογραφίας πάνω σε ετοιμοπαράδοτες τσάντες κραφτ (χαρτί σε λευκό και φυσικό μπεζ χρώμα), με παράδοση σε περίπου 2 εβδομάδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας και να σας στείλουμε ένα αναλυτικό δελτίο προσφοράς/παραγγελίας. Τα δελτία παραγγελίας είναι πολύ αναλυτικά και αναφέρουν όλες τις προδιαγραφές των προϊόντων και τις τυχόν αποδεκτές αποκλίσεις της παραγωγής.

Όπως σε κάθε παραγγελία στους προμηθευτές σας καλό είναι σε κάθε πληρωμή να έχετε στο αρχείο σας και ένα αντίγραφο της μεταφοράς χρημάτων (για τραπεζικές πληρωμές) ή της απόδειξης είσπραξης (για πληρωμή σε υπάλληλο της εταιρείας μας).

Για να μετρήσετε το βάρος του χαρτιού μιας τσάντας κόψτε ένα τετράγωνο κομμάτι 10 χ 10 εκατοστά και ζυγίστε το σε μια ζυγαριά ακριβείας, π.χ. σε κάποιο κοσμηματοπωλείο.

Το βάρος της ένδειξης πρέπει να το πολλαπλασιάσετε επί 100, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι το βάρος του χαρτιού σε τετραγωνικά μέτρα.

Πχ για κομμάτι χαρτί 10×10 εκ. που έχει βάρος 1,7 γραμμάρια, το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 170 γραμ/μ2.

Εάν το χαρτί της τσάντας έχει πλαστικοποίηση, τότε ξεφλουδίζοντας το προσεκτικά σε κάποιο σημείο που το χαρτί έχει ακμή και είναι κομμένο (πχ στον πάτο της τσάντας), θα φανεί το φιλμ της πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερό).

Εάν η τσάντα δεν έχει πλαστικοποίηση, τότε για να δείτε εάν έχει βερνίκι τρίψτε κάποιο σημείο με εκτύπωση πάνω σε ένα λευκό φύλλο χαρτί.

Εάν το μελάνι της εκτύπωσης ξεβάφει εύκολα, τότε το χαρτί δεν έχει βερνίκι.

Έχετε κάποια απορία?

Ειμαστε εδω για να σασ βοηθησουμε

info@topalis.gr

210 7004153, 6937 304608