Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά οι πελάτες μας.

Αν θέλετε να εκτυπώσουμε την φίρμα σας πάνω τις ετοιμοπαράδοτες τσάντες εισαγωγής μας, η ελάχιστη ποσότητα είναι 500 τεμάχια.

Αν θέλετε να κατασκευάσουμε νέα χάρτινη τσάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, η ελάχιστη ποσότητα είναι 500 τεμάχια ανά μέγεθος (εκτύπωση Ελλάδας) ή 1.000 τεμάχια ανά μέγεθος (εκτύπωση Κίνας).


Με ένα σωστό προγραμματισμό του αποθέματος σας μπορείτε να υπολογίσετε να παραγγείλετε έγκαιρα για την προμήθεια των χάρτινων τσαντών σας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε εκτάκτως κάποια ποσότητα είτε με τη φίρμα σας, είτε από τις ετοιμοπαράδοτες εισαγωγής μας, μπορούμε να παραδώσουμε ατύπωτες τσάντες (άμεσα) είτε με την φίρμα σας με εκτύπωση μεταξοτυπίας (παράδοση σε περίπου 10 ημέρες).


Για να έχουμε μια καλή μακροχρόνια συνεργασία, υπογράφουμε σε κάθε νέα παραγγελία ένα πολύ αναλυτικό δελτίο παραγγελίας που αναφέρει όλες τις προδιαγραφές και τις τυχόν αποδεκτές αποκλίσεις και σας καλύπτει για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα της παραγωγής.

Καλό είναι σε κάθε πληρωμή να έχετε στο αρχείο σας και ένα αντίγραφο της μεταφοράς χρημάτων (για τραπεζικές πληρωμές) ή της απόδειξης είσπραξης (για πληρωμή σε υπάλληλο της εταιρείας μας).

Σε καμία περίπτωση μη δώσετε χρήματα σε υπάλληλο ή συνεργάτη μας εάν δεν σας δώσει απόδειξη είσπραξης της εταιρείας μας!


Για να μετρήσετε το βάρος του χαρτιού μιας χάρτινης τσάντας, μπορείτε να κόψετε ένα τετράγωνο κομμάτι 10,0 χ 10,0 εκατοστά και το ζυγίσετε σε μια ζυγαριά ακριβείας, π.χ. σε κάποιο κοσμηματοπωλείο.

Το βάρος της ένδειξης πρέπει να το πολλαπλασιάσετε επί 100, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι το βάρος του χαρτιού σε τετραγωνικά μέτρα.

Πχ για κομμάτι χαρτί 10x10 εκ. που έχει βάρος 1,7 γραμμάρια, το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 170 γραμ/μ2.


Εάν η τσάντα σας έχει πλαστικοποίηση, τότε ξεφλουδίζοντας την προσεκτικά σε κάποιο σημείο που το χαρτί έχει ακμή και είναι κομμένο (πχ στον πάτο της τσάντας), θα φανεί το φιλμ της πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερό).


Για να δείτε εάν η τσάντα σας έχει βερνίκι, μπορείτε να τρίψετε κάποιο σημείο εκτυπωμένο της τσάντας (πχ το λογότυπο) πάνω σε ένα λευκό φύλλο χαρτί.

Εάν το μελάνι της εκτύπωσης μεταφέρεται στο λευκό χαρτί και το λερώνει, τότε το χαρτί της τσάντας σας δεν έχει βερνίκι.