Παραγωγή Πλαστικών Τσαντών

Πλαστικές τσάντες χούφτα / soft loop / φανέλα / eshop, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις σας.

Βιοδιασπώμενα_logo

Η διάρκεια ζωής της τσάντας που έχει κατασκευαστεί με αυτή την τεχνολογία φτάνει μέχρι τα 4 χρόνια, αντίθετα με την συμβατική πλαστική τσάντα που για την πλήρη διάσπαση της παραμένει στο περιβάλλον τουλάχιστον 150 χρόνια. Αυτή είναι η λύση για το πρόβλημα της ρύπανσης που προκαλούν τα πλαστικά απόβλητα!

Πλάκες Εκτύπωσης

Η παραγωγή ελαστικών είναι απαραίτητη για την εκτύπωση της φίρμας πελάτη πάνω στην πλαστική τσάντα. Τα συγκεκριμένα λάστιχα (sirel) έχουν διάρκεια ζωής περίπου 4 χρόνια εφόσον φυλάσσονται σε ειδικό χώρο αποθήκευσης και θερμοκρασία δωματίου που προσφέρεται από την εταιρεία μας. Ανήκουν στον πελάτη και ανά πάσα στιγμή μας ζητηθούν, επιστρέφονται σε αυτόν.

Μελάνι

Τα πιο παχύρρευστα μελάνια της αγοράς είναι τα μεταλιζέ (ασημί ή χρυσό). Αυτά μπορούν να τυπωθούν και σε πιο σκούρα υλικά πλαστικού (π.χ μαύρο) χωρίς κανένα πρόβλημα διαφάνειας. Τα υπόλοιπα χρώματα μπορούν να τυπωθούν καλύτερα πάνω σε λευκό ή ανοιχτόχρωμο υλικό, για καλύτερη εμφάνιση.

Ανάλογα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μακέτας η παραγωγή των πλαστικών τσαντών γίνεται σε μία από τις δύο διαθέσιμες μονάδες:

Stack Printing Machine

Σε απλές εκτυπώσεις μέχρι τρία χρώματα, σε ποσότητες μέχρι 500 κιλά στο μέγεθος η παραγωγή γίνεται στην μονάδα με την κλασσική stack φλεξογραφία. Αυτό η μέθοδος μπορεί να τυπώσει μέχρι 3 χρώματα ανά πλευρά.

Central Drum

Για πιο σύνθετες εκτυπώσεις, ή μεγαλύτερες ποσότητες, η παραγωγή γίνεται στη μονάδα που διαθέτει μια υπερσύγχρονη 12χρωμη μονοτύμπανη εκτυπωτική μηχανή υψηλής ανάλυσης. Αυτή η μονάδα μπορεί να μας παρέχει άψογη φωτογραφική εκτύπωση με ταυτόχρονα 4χρωμία CMYK + επιπλέον έως 8 χρώματα pantone επιλογής σας.