Παραγωγή Χάρτινων Τσαντών

Στην εταιρεία μας παράγουμε χάρτινες τσάντες δώρου στην Ελλάδα, ενώ εισάγουμε και τσάντες μηχανής (kraft) από το εξωτερικό. Ανάλογα με την περίπτωση ή με τον απαιτούμενο χρόνο παράδοσης, τις τεχνικές προδιαγραφές και ζητούμενο κόστος προϊόντος, κάνουμε μαζί την κατάλληλη επιλογή.

roland700

Από τις αρχές του 2010 έχουμε επεκτείνει πολύ τη μονάδα παραγωγής της Ελλάδας, φέρνοντας πλέον στη χώρα μας το μεγαλύτερο ποσοστό της ετήσιας παραγωγής μας.

Η μονάδα παραγωγής της Ελλάδας είναι η κύρια επιλογή για σύντομο χρόνο παράδοσης, ενώ πλέον η διαφορά τιμής από την παραγωγή εξωτερικού για ποσότητες έως 10.000 τεμάχια είναι μικρή.

Η παράδοση από αυτή τη μονάδα είναι συνήθως από 25 έως 40 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας και τις προδιαγραφές των τσαντών.

offset Κινας

Η μονάδα παραγωγής του εξωτερικού είναι η κύρια επιλογή μας εάν έχουμε στη διάθεση μας περισσότερο χρόνο παράδοσης (περίπου 4 μήνες), μεγάλε ποσότητες (>10.000 τεμάχια) και ζητάμε τα χαμηλότερα δυνατά κοστολόγια.

Επίσης, λόγω της μεγαλύτερης ποικιλίας στις πρώτες ύλες, στη μονάδα του εξωτερικού μπορούμε να έχουμε κάποια πιο "εξωτικά" χαρακτηριστικά, όπως π.χ. παράξενα χεράκια, ιδιαίτερες πλαστικοποιήσεις, πολύ δύσκολες τεχνικά εκτυπώσεις, ιδιαίτερα χαρτιά και άλλα πολλά, με σκοπό πάντα να έχετε μια πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή συσκευασία, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ποιοτικός Έλεγχος

Η εταιρεία μας διαθέτει οργανωμένο τμήμα ποιοτικούελέγχου, με άριστα καταρτισμένο προσωπικό και επαγγελματικές διαδικασίες, που πραγματοποιεί καθημερινά έλεγχο στην παραγωγή των προϊόντων, ώστε το τελικό προϊόν να φτάνει σε εσάς άριστο, ακριβώς στις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές.

Εάν θέλετε, μπορείτε να μας ζητήσετε να σας στέλνουμε τις αναφορές ποιοτικού ελέγχου και προόδου παραγωγής στο email σας.

  • Τα αρχεία παραγωγής προς εκτύπωση, ανάλυση, σωστά χρώματα, δυνάμεις CMYK, κλπ.
  • Την ποιότητα, τις διαστάσεις και το βάρος του χαρτιού
  • Την ευκρίνεια της εκτύπωσης
  • Τη χρωματική πιστότητα της εκτύπωσης
  • Την ποιότητα της πλαστικοποίησης
  • Τα χεράκια που έχουν τοποθετηθεί (τύπος, μέγεθος, χρώμα, δέσιμο)
  • Τα κολλήματα και την αντοχή του τελικού προϊόντος
  • Την συσκευασία των προϊόντων σε ανθεκτικά χαρτοκιβώτια για την ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση στον χώρο σας.
  • Κάθε φορά, μετά την παραγωγή και πριν την παράδοση κάνουμε ξανά ποιοτικό έλεγχο στα γραφεία μας, για το κάθε προϊόν ξεχωριστά, ώστε να είναι βέβαιο ότι τα προϊόντα που θα φτάσουν σε εσάς θα είναι άριστης ποιότητας και σωστών προδιαγραφών.