Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό προφίλ


etairiko-profil

Η εταιρεία Τοπάλης Χρήστος είναι μια νέα εταιρεία στον χώρο της παραγωγής και εμπορίας ειδών συσκευασίας, έχοντας όμως την εμπειρία δεκαετιών από τις προηγούμενες εταιρείες του Ομίλου Εκδοτικών Εταιριών Τοπάλη.

Τα προϊόντα στα οποία ξεχωρίζουμε και κατέχουμε μία από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αγορά είναι οι χάρτινες τσάντες και οι πλαστικές τσάντες.


ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
Κατασκευάζουμε τη μεγαλύτερη ποσότητα χάρτινων τσαντών στην Ελλάδα σε εξαιρετική ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης. Εισάγουμε επίσης χάρτινες τσάντες, είτε μηχανής (με χάρτινο χεράκι), είτε χειροποίητες (με κορδόνι ή κορδέλα) από την Ευρώπη και την Κίνα σε πολύ χαμηλές τιμές. Στην Κίνα συνεργαζόμαστε με γραφείο ποιοτικού ελέγχου, οπότε η κάθε εισαγωγή γίνεται σε προϊόντα που έχουν περάσει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο από δικό μας προσωπικό. Η επιλογή της μονάδας παραγωγής (Ελλάδα ή Κίνα) είναι στον κάθε πελάτη μας, ανάλογα συνήθως με το ζητούμενο κόστος και χρόνο παράδοσης.


ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ
Κατασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και εισάγουμε πλαστικές τσάντες όλων των τύπων: με χεράκι χούφτα, soft loop, φανέλα. Επίσης εμπορευόμαστε σακουλάκια πολλαπλών χρήσεων, σάκους κουστουμιών, φακέλους αποστολής e-shop, σακουλάκια με αυτοκόλλητη ταινία, ρολά συσκευασίας, κ.α.


ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ
Εμπορευόμαστε και τυπώνουμε επίσης τσάντες πολλαπλών χρήσεων non woven, woven PP, βαμβακερές, από λινάτσα, πολυεστέρα, κλπ) σε πολλά διαφορετικά σχήματα, ποιότητες και χεράκια. Τυπώνουμε χαρτί περιτυλίγματος σε φύλλα και ρολά, χαρτί αφής, ριζόχαρτο, κορδέλες, κουτιά όλων των τύπων, χαρτοσακουλάκια, διαφημιστικά είδη, είδη εταιρικής ταυτότητας (όπως φυλλάδια, folder, κάρτες, αυτοκόλλητα, καρτελάκια ρούχων, κλπ), πανάκια και πουγκιά microfiber, και πολλά άλλα διαφημιστικά προϊόντα.


Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, οι ανταγωνιστικές τιμές πώλησης και η συνέπεια σε κάθε παραγγελία, μας έφεραν στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής αγοράς, με συνεχόμενη αύξηση του μεριδίου μας σταθερά κάθε χρόνο.


Θα ήταν τιμή μας μια γνωριμία με την επιχείρηση σας ώστε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας στα είδη που μπορούμε να σας προσφέρουμε και να σας δώσουμε τις προσφορές μας. Προσβλέπουμε σε μία μακροχρόνια, φιλική και αμφίπλευρα επωφελή συνεργασία.


 

Περιμένουμε και εσάς στη μεγάλη παρέα μας, για να σας το αποδείξουμε!