Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό προφίλ της Impress


etairiko-profil

Η εταιρεία «IΜPRESS» ξεκίνησε ως μέλος του ομίλου εκδοτικών εταιρειών Τοπάλη που ιδρύθηκε το 1984. Γύρω στο 1990 επεκταθήκαμε στον τομέα της κατασκευής ειδών συσκευασίας, με κατασκευή χάρτινων τσαντών στην Ελλάδα και εισαγωγές από την Κίνα.

Το προϊόν στο οποίο ξεχωρίζουμε και κατέχουμε μία από τις πρώτες θέσεις στην Ελληνική αγορά είναι η χάρτινη τσάντα, είτε χειροποίητη πολυτελείας με κορδόνι/κορδέλα, είτε οικολογική με χάρτινο χεράκι.


Η μεγαλύτερη ποσότητα χάρτινων τσαντών κατασκευάζεται πλέον στην Ελλάδα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, τις οποίες επεκτείνουμε σταθερά κάθε χρόνο από το 2012 μέχρι και σήμερα με νέο προσωπικό παραγωγής, νέους χώρους και νέο μηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και ελέγχου, με στόχο να μπορούμε να προσφέρουμε πάντα προϊόντα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, σε χαμηλές τιμές και με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.


Κατασκευάζουμε, εμπορευόμαστε και εισάγουμε επίσης πλαστικές τσάντες όλων των τύπων (χούφτα, loop, φανέλα, σακουλάκια, σάκους κουστουμιών, φακέλους eshop, τυπωμένα ρολά, κλπ), χαρτί περιτυλίγματος και αφής σε φύλλα και ρολά, τσάντες non woven (δώρου, κουστουμιών, κάβας, κλπ), κορδέλες τυπωμένες, κουτιά δώρου και τροφίμων, χαρτοσακουλάκια δώρου και τροφίμων, διαφημιστικά είδη, είδη εταιρικής ταυτότητας (όπως φυλλάδια, κάρτες, αυτοκόλλητα, καρτελάκια ρούχων, κλπ), πανάκια, θήκες και πουγκιά οπτικών (microfiber) και πολλά άλλα προϊόντα.


Για τα είδη που εισάγουμε διατηρούμε δικό μας γραφείο στην πόλη Yiwu στην Κίνα, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε συνεχώς αυστηρό ποιοτικό έλεγχο από δικό μας προσωπικό σε όλες τις παραγγελίες της Κίνας. Μέσω του γραφείου μας μπορούμε να προμηθευόμαστε πρώτες ύλες και προϊόντα σε τοπικές, πολύ χαμηλές τιμές, με αποτέλεσμα να έχουμε συνήθως σημαντικά χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με τις περισσότερες ανταγωνίστριες εταιρείες.


Τα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα στεγάζονται από το 2012 σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις, στον Άγιο Δημήτριο (Μπραχάμι) και λειτουργούν τις καθημερινές από τις 8:30πμ έως τις 5:00μμ. Στα γραφεία μας έχουμε δύο χώρους δειγματισμού, όπου μπορείτε να δείτε πολλά δείγματα από προϊόντα που εμπορευόμαστε και κατασκευάζουμε για τους πελάτες μας, όπως και να δημιουργήσουμε μαζί προσχέδια και μακέτες για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.


Εδώ μπορείτε να δείτε όλα μας τα είδη, όπως και πολλά νέα είδη που εισάγουμε και δεν έχουν προλάβει να προστεθούν στον τυπωμένο κατάλογο μας. Ανανεώνουμε τακτικά τα προϊόντα μας, όπως επίσης και το αρχείο με τις φωτογραφίες από προϊόντα που έχουμε κατασκευάσει για τους πελάτες μας, ώστε εάν θέλετε να μπορείτε να πάρετε ιδέες για τη δική σας μακέτα. Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter μας, ώστε να λαμβάνετε πρώτοι τις προσφορές μας, τους νέους καταλόγους και ενημέρωση για τα νέα είδη μας!


Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, οι χαμηλές τιμές πώλησης και η συνέπεια μας, μας έφεραν στις πρώτες θέσεις της Ελληνικής αγοράς, με συνεχόμενη αύξηση του μεριδίου μας σταθερά κάθε χρόνο. Σας ευχαριστούμε όλους και δεσμευόμαστε όλοι μας να συνεχίσουμε την καλή δουλειά..

Περιμένουμε και εσάς στη μεγάλη παρέα μας, για να σας το αποδείξουμε!