Χάρτινες Τσάντες Δώρου

Παράγουμε υψηλής ποιότητας χάρτινες τσάντες στις καλύτερες τιμές.

Η εταιρεία μας "Τοπάλης Χρήστος" είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της παραγωγής και εξαγωγών χάρτινων τσαντών, με πολύ αναγνωρίσιμο πελατολόγιο.

Στις χάρτινες τσάντες κατασκευάζουμε, εισάγουμε & εξάγουμε όλους τους τύπους της αγοράς, από πολύ σύνθετες (πχ τσάντα δώρου πολυτελείας για κοσμήματα, με ανάγλυφο λογότυπο και χαρτόνι, θερμοτυπία, χρώματα pantone, ειδικά χαρτιά, ειδικά χεράκια, κοπτικά, κλπ), μέχρι και τις πιο απλές και οικονομικές (πχ χάρτινη τσάντα kraft μηχανής).

Η κατασκευή και εκτύπωση μπορεί να γίνει είτε πλήρως στις προδιαγραφές σας (εκτύπωση πάνω σε ανοικτό φύλλο χαρτί ή χαρτόνι), είτε πάνω σε έτοιμες τσάντες που έχουμε σε απόθεμα (εκτύπωση μεταξοτυπίας και φλεξογραφίας).

Εάν η παραγωγή γίνει στις προδιαγραφές σας, τότε η ελάχιστη ποσότητα είναι μόλις 500 τεμάχια και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 30-40 ημέρες (Ελληνική παραγωγή), ή 2-3 μήνες (παραγωγή εξωτερικού).

Εάν η εκτύπωση γίνει πάνω στις έτοιμες τσάντες που έχουμε σε απόθεμα με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας (πλαστικοποιημένες τσάντες) ή της φλεξογραφίας (οικολογικές τσάντες με χάρτινο χεράκι), τότε η ελάχιστη ποσότητα είναι 2 κιβώτια ανά μέγεθος (600-700 τεμ) και ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 15 ημέρες.

Luxury Paper Bags
 • Οι δικές μας χάρτινες τσάντες δώρου δεν είναι πολυτέλεια.
 • Έχουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές.
 • Δημιουργούμε τη μακέτα σας, επιλέγετε μέγεθος, χεράκι και πλαστικοποίηση και εμείς υλοποιούμε την ιδέα σας με συνέπεια.
 • Οι χάρτινες τσάντες δώρου είναι ενα απο τα κορυφαία σε πωλήσεις προϊόντα και αγαπημένη προτίμηση των πελατών μας.

Δείτε τις επιλογές διαμόρφωσης Χάρτινων Τσαντών

Διαστάσεις
 • Πάνω από 400 έτοιμες διαστάσεις
 • Καινούργιες διαστάσεις κάθε μήνα.
Επικοινωνήστε μαζί μας για τις έτοιμες διαστάσεις!

Papers
 • C2S Velvet 130-350 γρ/μ2
 • Super Fine 170-350 γρ/μ2
 • Woodfree Bristol 100-300 γρ/μ2
 • Λευκό Kraft 120-160 γρ/μ2
 • Καφέ kraft 100-125 γρ/μ2
 • Ειδικά χαρτιά από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης
Εκτύπωση
 • Offset Υψηλής ανάλυσης (CMYK, pantones)
 • Θερμοτυπία
 • Εκτύπωση στάμπας πάνω σε ετοιμοπαράδοτες τσάντες
Πλαστικοποίηση
 • Βερνίκι Offset
 • Ματ
 • Γυαλιστερή
 • Τοπικό UV
 • Ματ με τοπικό UV
Χεράκια
 • Πολυεστερικό στρογγυλό κορδόνι διαμέτρου 4-8mm
 • Ακρυλικό στρογγυλό κορδόνι 6mm
 • Βαμβακερό στρογγυλό κορδόνι διαμέτρου 4-8 mm
 • Κορδέλες σε διάφορες ποιότητες, πλεξίματα και τύπους.
 •  
 • ... και πολλά άλλα
Χρόνος Παράδοσης
Παραγωγή Ευρώπης
 • Περίπου 2 μήνες
Παραγωγή Ελλάδας
 • Εκτύπωση στάμπας πάνω σε ετοιμοπαράδοτες τσάντες: 2 εβδομάδες
 • Εκτύπωση στις προδιαγραφές σας: 4-6 εβδομάδες
Ελάχιστη παραγγελία
 • Εκτύπωση στάμπας πάνω σε ετοιμοπαράδοτες τσάντες: 500 τεμάχια.
 • Εκτύπωση στις προδιαγραφές σας: 1.000 τεμάχια.

Διαθέτουμε πολλές διαφορετικές ποιότητες χαρτιών και χαρτονιών για παραγωγή χάρτινων τσαντών, με πιο συνηθισμένα τα παρακάτω:

Χαρτί/χαρτόνι Velvet 130 έως 350 γραμ/μ2

Το χαρτί αυτό έχει βελούδινη υφή (από εκεί προέρχεται και το όνομα velvet που στα Αγγλικά σημαίνει βελούδο), έχει επίχριση και στις 2 πλευρές και μπορεί να τυπώνει πεντακάθαρα και έντονα τα χρώματα της εκτύπωσης και στις 2 όψεις του. Το χρώμα του χαρτιού είναι ολόλευκο (bright white) και το σωστό είναι να το πλαστικοποιούμε, καθώς είναι αρκετά μαλακό, οπότε εάν δεν το πλαστικοποιήσουμε σκίζεται σχετικά εύκολα στις πυκμάνσεις. Είναι η πιο συνηθισμένη επιλογή στις χάρτινες τσάντες, με ποσοστό παραγωγής μας κατά το 2015 περίπου 45%.

Χαρτόνι Whiteboard (Superfine) 170 έως 350 γραμ/μ2

Το χαρτόνι αυτό έχει επίχριση στη μία όψη που είναι γυαλισμένη και τυπώνει αρκετά καθαρά και σχετικά έντονα. Το χρώμα του whiteboard είναι υπόλευκο (off white). Εάν η μακέτα σας δεν έχει λευκό φόντο, ή αν δεν σας ενοχλεί να φαίνεται υπόλευκο το χρώμα της τσάντας, είναι η απόλυτα καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για χάρτινες τσάντες. Το χαρτόνι αυτό συγκριτικά με το velvet στα ίδια γραμμάρια είναι πολύ πιο χοντρό και σκληρό και δέχεται όλες τις πλαστικοποιήσεις. Κατά το 2018 οι πωλήσεις μας σε αυτό το χαρτόνι κυμάνθηκαν ποσοστιαία περίπου στο 60%, άρα είναι πλέον αρκετά διαδεδομένο.

Χαρτί selilosa 130 έως 160 γραμ/μ2

Το χαρτί αυτό έχει επίχριση από τη μία όψη, άρα μπορούμε να τυπώσουμε καθαρά και έντονα χρώματα στην εξωτερική πλευρά της τσάντας και να αφήσουμε την πιο τραχειά πλευρά για την μέσα πλευρά. Επειδή είναι ιδιαίτερο χαρτί μικρής παραγωγής είναι αρκετά ακριβότερο από το velvet, οπότε το χρησιμοποιούμε μόνο όταν είναι απαραίτητο. Η εξωτερική όψη δέχεται πλαστικοποίηση και σε σύγκριση με το velvet στα ίδια γραμμάρια είναι πιο σκληρό και χοντρό.

Χαρτί κραφτ από 120 έως 160 γραμ/μ2 (Λευκό οικολογικό και φυσικό καφέ οικολογικό)

Το χαρτί αυτό δεν έχει επίχριση, άρα τυπώνει λίγο πιο αχνά από τα αντίστοιχα επιχρισμένα χαρτιά και χαρτόνια. Είναι πολύ ανθεκτικό μακρύινο χαρτί, γι αυτό και το συναντάμε σε χάρτινες τσάντες ακόμα και σε πολύ χαμηλά γραμμάρια, όπως πχ σε 120 γραμ/μ2. Το χαρτί κραφτ σκίζεται δύσκολα, άρα χρησιμοποιώντας το στα 140 γραμ/μ2 ή 160 γραμ/μ2 μπορούμε να έχουμε πολύ δυνατές χάρτινες τσάντες, χωρίς ανάγκη πλαστικοποίησης. Στο χαρτί αυτό αποφεύγουμε την πλαστικοποίηση, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εμφανιστούν μικροφυσσαλίδες, επειδή η επιφάνεια του και στις 2 πλευρές είναι τραχειά. Εάν τυπώσουμε μεγάλη επιφάνεια (όπως πχ ένα πλακάτο μαύρο φόντο), τότε καλό είναι να το περάσουμε βερνίκι, για να αποφύγουμε τον κίνδυνο να ξεβάφει εύκολα η τσάντα, όπως πχ με τριβή πάνω σε ένα ανοικτόχρωμο ρούχο

Χαρτόνι bristol 130 έως 300 γραμ/μ2

Το χαρτί αυτό δεν έχει επίχριση, και τυπώνει σχετικά αχνά. Είναι παρόμοιο με το λευκό κραφτ, με την σημαντική διαφορά ότι έχει κοντές ίνες χαρτιού, άρα συγκριτικά με κραφτ είναι πιο μαλακό και σκίζεται ευκολότερα. Συνήθως προτείνουμε -όπου είναι εφικτό- να επιλέγετε αντί για το bristol το αντίστοιχο λευκό κραφτ χαρτί, που είναι καλύτερη επιλογή για χάρτινες τσάντες.

Ειδικά χαρτιά

Έχουμε δειγματολόγια, αλλά και έτοιμα δείγματα τσαντών από εκατοντάδες ειδικά χαρτιά για όλους τους πελάτες μας που ενδιαφέρονται για μοναδικές, εντυπωσιακές χάρτινες τσάντες. Αυτά μπορούν να είναι ανάγλυφα, χρωματιστά, ιριδίζοντα, οικολογικά, με σχέδια, με χρυσόσκονη/ασημόσκονη και άλλες πολλές τεχνοτροπίες μέσα στην ίνα του χαρτιού. Είναι ακριβότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χαρτιά μαζικής παραγωγής, όμως το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και η συσκευασία σας θα μείνει αξέχαστη στους πελάτες σας.

Οι χάρτινες τσάντες που κατασκευάζουμε είναι πλαστικοποιημένες στο μεγαλύτερο ποσοστό τους (περίπου το 90%).

Η πλαστικοποίηση βελτιώνει πολύ όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την αντοχή της τσάντας.

Γυαλιστερή Πλαστικοποίηση

Η γυαλιστερή πλαστικοποίηση ανεβάζει την ένταση των χρωμάτων και την αντίθεση της εκτύπωσης, οπότε το θέμα της εκτύπωσης φαίνεται πιο έντονο και εντυπωσιακό.

Ματ Πλαστικοποίηση

Με την ματ πλαστικοποίηση τα χρώματα φαίνονται λίγο πιο αχνά και το οπτικό αποτέλεσμα συχνά αναφέρεται ως πιο κλασάτο.

Ματ Πλαστικοποίηση με τοπικό UV

Με τη μέθοδο αυτή πλαστικοποιούμε αρχικά την τσάντα με ματ φιλμ πλαστικού και έπειτα τυπώνουμε τοπικά με γυαλιστερό βερνίκι UV στα σημεία μόνο που θέλουμε να γυαλίζει και να κάνει την αντίθεση στην πλαστικοποίηση. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό, αφού τονίζουμε ακριβώς το λογότυπο μας ή όποιο άλλο στοιχείο θέλουμε πάνω στην τσάντα σας.

Ιδιαίτερες Πλαστικοποιήσεις

Υπάρχουν πολλά ιδιαίτερα φιλμ πλαστικοποίησης, όπως πχ ιριδίζοντα, ακρυλικά, ανάγλυφα και μεταλλιζέ, τα οποία είναι μεν ακριβότερα σε σχέση με τα πρώτα δύο (γυαλιστερό ή ματ φιλμ), όμως δίνουν εξαιρετικό οπτικό αποτέλεσμα και πολύ καλή επικοινωνία της διαφήμισης σας.

Κορδόνια σε ποικιλία χρωμάτων
Κορδόνι Στρογγυλό
Πλέξη: Ίσια
Πολυεστερικό (Ματ)
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Κορδόνι Στρογγυλό
Πλέξη: Ψάθα
Πολυεστερικό (Ματ)
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Κορδόνι Στρογγυλό
Πλέξη: Πυκνή
Βαμβακερό
Κορδόνι Στρογγυλό
Ακρυλικό (σαν βαμβάκι), με πυρήνα ΡΡ εσωτερικά
Κορδόνι Πλακέ
Πλέξη: Ίσια
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Κορδόνι Στρογγυλό
Πλέξη: Καραβόσχοινο
Πολυεστερικό (Ματ)
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Κορδόνι Στρογγυλό - Στητό - κολλητό
Κορδέλες σε ποικιλία χρωμάτων
Πλέξη: Ίσια (γκρο)
Πολυεστερικό (Ματ)
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Βαμβάκι
Πλέξη: Ψαροκόκκαλο (Ψάθα)
Πολυεστερικό (Ματ)
PP Πολυπροπυλένιο (Γυαλιστερό)
Βαμβάκι
Σατέν Με ούγια
Σατέν Χωρίς ούγια
Ειδικοί Τύποι
Στρογγυλό
Στριφτό
Χάρτινο Κραφτ
Κορδέλα Πλακέ
Τυπωμένη με το σχέδιό σας
Κορδέλα Πλακέ
Ειδικού τύπου (κατόπιν παραγγελίας)
Σωλήνας
Με μεταλλικό κλιπ
Με κόμπο
PVC

Χάρτινη τσάντα με Θερμοτυπία

Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς χάρτινες τσάντες πολυτελείας, με θερμοτυπία (λέγεται και μεταλλοτυπία). Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα χρώματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε: Χρυσό, Ασημί, Μπρονζέ, Πράσινο, Φούξια, Κόκκινο και πολλά ακόμα.

Η θερμοτυπία έχει το χαρακτηριστικό ότι δημιουργεί ένα οπτικό αποτέλεσμα τοπικά καθρεπτιζέ που γυαλίζει έντονα.

Οι τσάντες με θερμοτυπία είναι πολύ εντυπωσιακές, ιδιαίτερα εάν συνδυαστούν με ματ πλαστικοποίηση.

Ανάγλυφο λογότυπο

Εαν θέλετε μεγαλύτερη πολυτέλεια στην τσάντα σας, μπορούμε να κάνουμε το λογότυπό σας ανάγλυφο.

Μπορεί να συνδυαστεί με offset, θερμοτυπία και τοπικό UV και να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα τόσο όμορφο που η τσάντα σας θα γίνει πραγματικό στολίδι!

Χάρτινη τσάντα με Κορδέλα κολλητή εσωτερικά (κρυφή)

Μπορούμε να σας κατασκευάσουμε χάρτινες τσάντες με κορδέλες κολλητές εσωτερικά (με κρυφά κολλήματα), σε πολλούς συνδυασμούς.

Για παράδειγμα, μπορείτε να έχετε κορδέλα για χεράκι (αντί για κορδόνι), ή κορδόνι σε τρύπα +κορδέλα κολλητή στη μέση σε σχισμή μπροστά/πάνω/μέσα για φιόγκο επάνω, ή και με επιπλέον σχισμή μπροστά για να δένετε φιόγκο μπροστά (πολύ εντυπωσιακό!).

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από υλικά, χρώματα και πλέξεις.

Χάρτινη τσάντα με επιπλέον οπή για κορδέλα

Στις χάρτινες τσάντες δώρου που κατασκευάζουμε, μπορούμε να προσθέσουμε εάν το επιθυμείτε στρογγυλή τρύπα ή σχισμή για να περάσετε κορδέλα. Ζητήστε το από τον πωλητή σας!

Γιατί να μας επιλέξετε

Κορυφαίες Τιμές
Λόγω της παραγωγής μας σε Ελλάδα και Κίνα

vs

Κανονικές τιμές της αγοράς
Όλες οι τεχνικές εκτύπωσης μπορούν να γίνουν με:
Υψηλής ανάλυσης offset, λογότυπο πλήρους μεγέθους, επανεκτύπωση, εκτύπωση φλεξογραφίας, ανάγλυφη, σε ιδιαίτερα σχήματα, κ.α.

vs

Συνήθως μόνο
εκτύπωση offset και θερμοτυπία
Τεράστια γκάμα επιλογής χαρτιών
επιχρισμένο kraft 160γρ, καφέ και λευκό kraft 120-160γρ, bristol 130-300 γρ, χαρτόνι superfine 170-300γρ, velvet 130-350 γρ ειδικά χαρτιά ανάγλυφα και μη.

vs

Τυπικά είδη
Kraft, χαρτόνι superfine και χαρτιά velvet μόνο
Χωρίς Μεσάζοντες
Αγοράζετε κατ' ευθείαν από την παραγωγή

vs

Μεταπωλητές
Επιπλέον κόστη περιλαμβάνονται στη τιμή
Ταχεία αποστολή
από 15 ημέρες

vs

Τυπική αποστολή από 1 έως 3 μήνες

Μερικά απο τα προϊόντα μας