Επώνυμα Προϊόντα

Κόλλημα χάρτινης τσάντας - Μικρό Μέγεθος


1o Μέρος


2o Μέρος


3o Μέρος


Κόλλημα χάρτινης τσάντας - Μεγαλο Μέγεθος


1o Μέρος


2o Μέρος


3o Μέρος


4o Μέρος


Aeropostale


Alouette


APIVITA


Battery


Bausch and Lomb


Comfuzio


Crepa-Crepa


Crocodilino


Energiers


EZ2C


Fullah Sugah


Guy Laroche


IQ Cosmetics


La beaute


Lovie


Migato


Mini Raxevsky


Minoan Lines


My Shoe


Orchestra


Portobello's


Raxevsky


Toi Moi


Zic Zac

Στοιχεία Επικοινωνίας

       

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Δημ. Μουτσοπούλου 71Α, 18540 Καμίνια Πειραιάς
  • 210 7004153, 6982 380210
  • Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
     

Φόρμα Επικοινωνίας

Παρακάτω θα βρείτε απαντήσεις σε κάποιες από τις ερωτήσεις που μας κάνουν συχνά οι πελάτες μας.

Αν θέλετε να εκτυπώσουμε την φίρμα σας πάνω τις ετοιμοπαράδοτες τσάντες εισαγωγής μας, η ελάχιστη ποσότητα είναι 500 τεμάχια.

Αν θέλετε να κατασκευάσουμε νέα χάρτινη τσάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, η ελάχιστη ποσότητα είναι 500 τεμάχια ανά μέγεθος (εκτύπωση Ελλάδας) ή 1.000 τεμάχια ανά μέγεθος (εκτύπωση Κίνας).


Με ένα σωστό προγραμματισμό του αποθέματος σας μπορείτε να υπολογίσετε να παραγγείλετε έγκαιρα για την προμήθεια των χάρτινων τσαντών σας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε εκτάκτως κάποια ποσότητα είτε με τη φίρμα σας, είτε από τις ετοιμοπαράδοτες εισαγωγής μας, μπορούμε να παραδώσουμε ατύπωτες τσάντες (άμεσα) είτε με την φίρμα σας με εκτύπωση μεταξοτυπίας (παράδοση σε περίπου 10 ημέρες).


Για να έχουμε μια καλή μακροχρόνια συνεργασία, υπογράφουμε σε κάθε νέα παραγγελία ένα πολύ αναλυτικό δελτίο παραγγελίας που αναφέρει όλες τις προδιαγραφές και τις τυχόν αποδεκτές αποκλίσεις και σας καλύπτει για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα της παραγωγής.

Καλό είναι σε κάθε πληρωμή να έχετε στο αρχείο σας και ένα αντίγραφο της μεταφοράς χρημάτων (για τραπεζικές πληρωμές) ή της απόδειξης είσπραξης (για πληρωμή σε υπάλληλο της εταιρείας μας).

Σε καμία περίπτωση μη δώσετε χρήματα σε υπάλληλο ή συνεργάτη μας εάν δεν σας δώσει απόδειξη είσπραξης της εταιρείας μας!


Για να μετρήσετε το βάρος του χαρτιού μιας χάρτινης τσάντας, μπορείτε να κόψετε ένα τετράγωνο κομμάτι 10,0 χ 10,0 εκατοστά και το ζυγίσετε σε μια ζυγαριά ακριβείας, π.χ. σε κάποιο κοσμηματοπωλείο.

Το βάρος της ένδειξης πρέπει να το πολλαπλασιάσετε επί 100, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι το βάρος του χαρτιού σε τετραγωνικά μέτρα.

Πχ για κομμάτι χαρτί 10x10 εκ. που έχει βάρος 1,7 γραμμάρια, το βάρος του ανά τετραγωνικό μέτρο είναι 170 γραμ/μ2.


Εάν η τσάντα σας έχει πλαστικοποίηση, τότε ξεφλουδίζοντας την προσεκτικά σε κάποιο σημείο που το χαρτί έχει ακμή και είναι κομμένο (πχ στον πάτο της τσάντας), θα φανεί το φιλμ της πλαστικοποίησης (ματ ή γυαλιστερό).


Για να δείτε εάν η τσάντα σας έχει βερνίκι, μπορείτε να τρίψετε κάποιο σημείο εκτυπωμένο της τσάντας (πχ το λογότυπο) πάνω σε ένα λευκό φύλλο χαρτί.

Εάν το μελάνι της εκτύπωσης μεταφέρεται στο λευκό χαρτί και το λερώνει, τότε το χαρτί της τσάντας σας δεν έχει βερνίκι.


Η εταιρεία μας κατασκευάζει επώνυμα είδη συσκεύασίας.

Χάρτινες τσάντες, χάρτινες σακούλες, κραφτ, οικολογικές ή πολυτελείας, πλαστικές σακούλες, χαρτί περιτυλιγματος, κορδέλες και άλλα είδη συσκευασίας.

Πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη μας, με εμφαση στην ποιότητα και την πλήρη προσαρμογή σε σχέδια, χρώματα και υλικά, κατασκευάζουμε επώνυμα είδη συσκευασίας ώστε να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις με στόχο την προώθηση και διαφήμιση της δικής του εταιρείας και επωνυμίας.