Υψηλή ποιότητα με ασυναγώνιστες τιμές

Παραγωγή Πλαστικών Τσαντών

Στην εταιρεία μας προσφέρουμε πλαστικές τσάντες με χεράκι: χούφτα, soft loop (εύκαμπτο πλαστικό), τιράντα (τσάντα φανέλα) και e-shop, όλα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας. Ανάλογα με την εκτύπωση, η παραγωγή των πλαστικών τσαντών γίνεται σε μία από τις δύο διαθέσιμες μονάδες μας. Α) Εκτύπωση Stack (ποσότητα: από 150 κιλά, έως 3 χρώματα, χαμηλή τιμή). Β) Μονοτύμπανη εκτύπωση (ποσότητα από 400 κιλά, υψηλή ανάλυση)

Υλικό πλαστικών τσαντών

LDPE (μαλακό, γυαλιστερό) HDPE (σκληρό, ματ) ΑΜΥΛΟ (φιλικές στο περιβάλλον)

Λάστιχα εκτύπωσης

Η παραγωγή ελαστικών είναι απαραίτητη για την εκτύπωση των πλαστικών τσαντών. Έχουν διάρκεια ζωής 5-10 χρόνια εφόσον φυλάσσονται σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας. Ανήκουν στον πελάτη και ανά πάσα στιγμή μας ζητηθούν, επιστρέφονται σε αυτόν.

Μελάνια

Τυπώνουμε ακριβώς με την απόχρωση μελανιού (pantone) της κάθε παραγγελίας. Σε σκούρα πλαστικά (πχ πάνω σε μαύρη τσάντα) τα ανοιχτόχρωμα μελάνια έχουν μια μικρή διαφάνεια.

Δείτε τις επιλογές διαμόρφωσης Πλαστικών Τσαντών

Χεράκια

Διαστάσεις

Υλικά

Εκτύπωση

Χρόνος Παράδοσης

Ελάχιστη παραγγελία

Εκτύπωση Μονοτύμπανη (Υψηλής ανάλυσης)

Για πιο σύνθετες εκτυπώσεις, ή μεγαλύτερες ποσότητες, η παραγωγή γίνεται στη μονάδα που διαθέτει μια υπερσύγχρονη 12χρωμη μονοτύμπανη εκτυπωτική μηχανή υψηλής ανάλυσης. Αυτή η μονάδα μπορεί να μας παρέχει άψογη φωτογραφική εκτύπωση με ταυτόχρονα 4χρωμία CMYK + επιπλέον έως 8 χρώματα pantone επιλογής σας.

Εκτύπωση Stack (Κλασσική φλεξογραφία)

Σε απλές εκτυπώσεις μέχρι τρία χρώματα, σε ποσότητες μέχρι 500 κιλά στο μέγεθος η παραγωγή γίνεται στην μονάδα με την κλασσική stack φλεξογραφία. Αυτό η μέθοδος μπορεί να τυπώσει μέχρι 3 χρώματα ανά πλευρά.

πλαστικές τσάντες εκτύπωση

μετά την παραγωγή και πριν την παράδοση γινεται

Τελικός Ποιοτικός 'Ελεγχος

Κάθε φορά, μετά την παραγωγή και πριν την παράδοση κάνουμε ξανά ποιοτικό έλεγχο στα γραφεία μας, για το κάθε προϊόν ξεχωριστά, ώστε να είναι βέβαιο ότι τα προϊόντα που θα φτάσουν σε εσάς θα είναι άριστης ποιότητας και σωστών προδιαγραφών.

Έχετε κάποια απορία?

Ειμαστε εδω για να σασ βοηθησουμε

210 7004153, 6937 304608